Duim Trofee CDA Uden-Landerd uitgereikt aan Vrijwilligers Goede Doelen Week Uden

De tweede Duim Trofee van het CDA Uden-Landerd is op zaterdag 25 september uitgereikt aan de vrijwilligers achter de Goede Doelen Week Uden. Met enorm veel energie zorgen zij ervoor dat de hele organisatie achter deze jaarlijkse collecte goed verloopt en een mooi bedrag wordt opgehaald voor heel veel goede doelen.

Na de Deelhuisjes in Zeeland begin van deze maand, werd afgelopen zaterdag op de ‘verzamel- en tel-locatie’ de CDA Duim uitgereikt aan bestuursleden van de Goede Doelenweek Uden. Elk jaar komen vele collectanten aan de deur voor verschillende goede doelen. Vanuit de gedachte ‘samen loont’ hebben 17 fondsen hun krachten gebundeld en collecteren sinds 2020 gezamenlijk. Om de bekende enveloppen af te geven of in de brievenbussen te doen en ze daarna weer te verzamelen, te tellen en te verwerken is een enorme organisatie nodig. Allemaal vrijwilligers, die ook daar ook afgelopen weekend weer mee bezig waren. Een paar flinke dozen chocola van het CDA hielpen daarbij.  “Vrijwilligers zijn de smeerolie van onze gemeenschap. Ook deze  geweldige vrijwilligers verdienen een dikke duim” aldus CDA lijsttrekker Maurits van den Bosch, die samen met een deel van de CDA TOP12 de Duim kwam uitreiken.

De komende week kunnen de enveloppen nog op twee locaties ingeleverd worden: Huize Sint Jan en de Rabobank en blijft het nog mogelijk om digitaal te doneren.