Geesje van Osch

Geesje
Geesje van Osch
#12 Uden

Mijn ambitie in de politiek is dat ik sporten voor iedereen toegankelijk wil maken.

Hoi allemaal!

Mijn naam is Geesje van Osch en ben geboren en getogen in Uden. Sinds 2017 ben ik lid van het CDA en was ook in 2018 verkiesbaar voor de gemeenteraad . Politiek was niet direct mijn eerste keuze toen oud-burgemeester Koen Hehenkamp mij vroeg of ik bij het CDA wilde komen. Ik had het op dat moment al druk genoeg met het behalen van mijn Havo-diploma en met waterpoloën. Eenmaal kennis gemaakt met de leden van het CDA voelde ik me al snel hartstikke welkom en een pluspuntje was dan ook dat de standpunten van het CDA en de normen en waarden binnen de partij goed overheen komen met die van mijzelf. Dus nu ook weer op de lijst en op dit moment help ik mee met de campagne.

Ik  haal zelf veel energie uit mijn sport waterpolo, waar ik drie tot vier keer in de week mee bezig ben. Ook haal ik veel energie uit mijn werk. Op het moment werk ik in de zorg in huize Sint-Jan in Uden. Het doet me goed om de lieve opa's en oma's een lach op hen gezicht te bezorgen!

Ik studeer verpleegkunde aan de HAN in Nijmegen. Hiervoor heb ik op de havo op het Udens college gezeten. Hier ben ik in 2018 mee naar Ghana af mogen reizen om hier mee ontwikkelingshulp op een basisschool  te leveren. We hebben het hier gehad over kinderrechten, dit houdt in dat er veel gesproken werd over voor jezelf opkomen, de kinderrechten zelf en verschillende soorten voorlichtingen. Hier heb ik meer over de Ghanese cultuur, Ghanees onderwijs en mijzelf mogen leren. Eind van dit schooljaar mag ik voor mijn minor internationalisering weer naar Afrika afreizen, ditmaal voor het werken in een ziekenhuisje daar. In de toekomst wil ik graag spoedeisendehulp- en/of ambulanceverpleegkundige worden. En hopelijk later ooit als PA (arts-assistent).

Mijn ambitie in de politiek is dat ik sporten voor iedereen toegankelijk wil maken. Ik vind dat iedereen het recht heeft om te sporten. En wie weet later ooit nog in de gemeenteraad terecht komen!

Wie weet tot ziens.

 

Groetjes,

Geesje van Osch

Deel dit artikel