Noa de Groot

Noa
Noa de Groot
#3 Uden

Meedoen is de KERN van een gelukkig leven!

Ik heb gekozen om me kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen omdat ik het belangrijk vind dat alle bevolkingsgroepen in de gemeenteraad vertegenwoordigd worden. Iedereen heeft andere ideeën en belangen en ik vind het ook belangrijk dat hiernaar geluisterd wordt en dit meegenomen wordt in de besluitvorming. Dit doe ik bij het CDA Uden- Landerd omdat de partij een grote diversiteit aan leden heeft.

Momenteel volg ik de studie Hotelmanagement. Deze studie ben ik gaan volgen omdat het een brede opleiding is waarbij dienstbaarheid centraal staat. Dat is dan ook precies waar ik energie van krijg; onder de mensen zijn en iets voor een ander doen. In mijn vrije tijd ben ik dan ook graag te vinden op het terras of op een festival samen met vrienden.

In de toekomst hoop ik met de ervaring die ik heb, op het gebied van WMO, zorgverlening en toegankelijkheid, andere mensen te helpen. Zorgen dat de dingen waar nu tegen aan gelopen wordt in de toekomst geen problemen meer zijn. Zodat we uiteindelijk een mooie gemeente hebben waarin iedereen mee kan doen en welkom is!

Deel dit artikel

Play Video